Vårt direktpris: 45:- + porto
ISBN 91-631-3338-5
Finns också som ljudbok och e-bok.

Veckovis

ANDAKTSBOK

Veckovis är den andra boken av tre i serien en VäxaBok. Den är en uppmuntrande och praktisk vardagsbok med 52 bibelinspirerade texter om livet som människa och kristen. Varje text utgår från en iakttagelse, stimulerar till reflektion och motiverar till handling.

Veckovis är mycket användbar som andaktsbok, både enskilt och i grupp. Den fungerar också bra som utgångspunkt för samtal i bönegrupper och cellgrupper.

104 sidor, rikt illustrerad i fullfärg.

Veckovis finns som vanlig bok, ljudbok och e-bok. Du kan köpa den i dessa format på alla nätbokhandlar, till exempel Nya Musik i Jönköping.

För att se en presentation av Veckovis på YouTube, klicka här.

För att höra ett avsnitt av Veckovis, klicka här och därefter på "Provlyssna boken".

LÅGPRISBOK - endast ett fåtal kvar

Recensioner

Vad fann jag? Jo, en levnadsvisdom som på ett vardagsnära sätt speglade mitt eget liv. Det var författarnas intention, för i sitt förord skriver de: ”Vi hoppas att du känner igen dej när du speglar dej i den här boken”. Jag är övertygad om att varje läsare av denna bok kommer att göra samma erfarenhet. /Dagen

Tanken är att läsaren fritt skall bläddra, utan att kronologiskt följa de olika veckonumren. Bilder och iakttagelser är valda och hållna i en medvetet lättsam, vardaglig ton. /Bibliotekstjänst

 

 


Om bokenInledning Innehåll Textavsnitt 1 Textavsnitt 2 Bildgalleri MP3-boke-bokBeställning