handelsevis.jpg handelseviscd.jpg veckovis.jpg bibelvis.jpg

ANDAKTSBÖCKER

Den uppskattade serien en VäxaBok är nu fullständig och består av tre vardagsböcker om livet som människa i allmänhet och som kristen i synnerhet: Händelsevis, Veckovis och Bibelvis

Varje bok innehåller femtiotvå fristående, illustrerade texter av undervisande karaktär som utmanar till medvetet och praktiskt lärjungaskap.

Texterna är uppmuntrande och lättlästa med hög igenkänningsfaktor. De inspirerar till både reflektion och handling.

Alla tre böckerna är lämpliga att använda

Den tredje boken i serien, Bibelvis – om att växa och studera, är en bok om det kristna livet med Bibeln som utgångspunkt och grund. Den ger många tips på metoder och redskap för egen bibelläsning och andakt och den kan användas både i personligt och gemensamt bibelstudium. Samtidigt är den lämplig som andaktsbok, enskilt och i grupp.

Alla texter i första delen av Bibelvis – om att växa och studera utgår från ett bibelord, stimulerar till fördjupad gudsrelation och motiverar till fortsatt bibelstudium. Varje text i hänvisar också till idébanken i del två, som innehåller ett stort antal praktiska studietips, bland annat många användbara internetsajter.

Bibelvis finns som vanlig bokljudbok och e-bok. Del 2 finns också som gratis nerladdningsbar pdf-fil med klickbara länkar.

Händelsevis finns som CD-bok, ljudbok och e-bok. Den är slutsåld som vanlig bok.

Veckovis finns som vanlig bokljudbok och e-bok.

YouTube finns 15 inlästa avsnitt av böckerna med Helén Rådahl Larsson.

YouTube finns också korta presentationer av böckerna.