Vårt direktpris: 45:- + porto
ISBN 978-91-633-0335-7

Händelsevis CD-bok

ANDAKTSBOK

Händelsevis är den första boken av tre i serien en VäxaBok. Som CD-bok är den en uppmuntrande och lättlyssnad bok om det kristna livet. Den kan med fördel användas som andaktsbok eftersom den består av 52 fristående avsnitt, var och ett ca fem minuter långt.

Texterna är vardagsnära och personliga. Med tydlig bibelförankring inspirerar de till både eftertanke och personlig handling.

Cd-boken består av 3 skivor med en total speltid av ca 3 timmar. Den är inläst av Helén Rådahl Larsson.

Händelsevis finns också som ljudbok och e-bok. Du kan köpa den i dessa format på alla nätbokhandlar, till exempel Nya Musik i Jönköping.

För att se en presentation av Händelsevis på YouTube, klicka här.

För att höra ett avsnitt av Händelsevis, klicka här och därefter på "Provlyssna boken".

LÅGPRISBOK

Recension

Kanske man skulle kunna säga att öppenhet för livet och dess olika händelser står i förgrunden för denna bok. Händelser kommer och går. Vad gör vi med dem? Rätt använda kan de bli en väg till visdom och kunskap för oss. Författarna försöker att koppla ihop vardagens olika händelser med olika bibeltexter för att skapa en tydlig samhörighet mellan dem och det är nog denna boks stora förtjänst. Författarna får mängder med lärdomar under sina resor och bjuder här på inblickar i den egna strävan efter det goda livet. /Bibliotekstjänst

 


Om bokenInledning Innehållsförteckning HändelsevisMP3-bokE-bokBeställning