ISBN 91-631-3337-7
Slutsåld.
Finns som ljudbok och e-bok.

Händelsevis

ANDAKTSBOK

Händelsevis är den första boken av tre i serien en VäxaBok. Den är en uppmuntrande vardagsbok om livet i allmänhet och kristen i synnerhet. Den är angelägen och lättsam med hög igenkänningsfaktor. 

De 52 texterna är fristående och utgår från helt vanliga händelser. De inspirerar till eftertanke och handling. De stimulerar till att växa vidare på många olika sätt. 

Händelsevis är lämplig både för personlig och gemensam läsning. Den är användbar i bönegrupper, cellgrupper och samlingar av olika slag för olika åldrar.

104 sidor, rikt illustrerad i fullfärg.

Boken är slutsåld men finns som CD-bok, ljudbok och e-bok. Du kan köpa den i dessa format på alla nätbokhandlar, till exempel Nya Musik i Jönköping.

För att se en presentation av Händelsevis på YouTube, klicka här.

För att höra ett avsnitt av Händelsevis, klicka här och därefter på "Provlyssna boken".

 

Recension

Kanske man skulle kunna säga att öppenhet för livet och dess olika händelser står i förgrunden för denna bok. Händelser kommer och går. Vad gör vi med dem? Rätt använda kan de bli en väg till visdom och kunskap för oss. Författarna försöker att koppla ihop vardagens olika händelser med olika bibeltexter för att skapa en tydlig samhörighet mellan dem och det är nog denna boks stora förtjänst. Författarna får mängder med lärdomar under sina resor och bjuder här på inblickar i den egna strävan efter det goda livet. /Bibliotekstjänst

 


Om bokenInledning Innehåll Textavsnitt 1 Textavsnitt 2 Bildgalleri CD-bokMP3-bokE-bokBeställning